Workshop glasfusing.

Zin in een leuke workshop, en heb je een groep van minimaal 4 tot max 6 personen die het ook leuk vinden om mee te doen, dan kun je contact met mij opnemen.  telefonisch 06-51356058   of   via het contact formulier.


Altijd al met glas willen werken? Dan is dit een mooie gelegenheid!             

Ik heb reeds jarenlange ervaring met het geven van workshops en cursussen. In het atelier is er voor iedereen snijgereedschap e.d., heel veel kleuren glas en eventueel andere materialen, die aan het glas toegevoegd kunnen worden. Tevens kunt u gebruik maken van een slijpmachine.

 in een drie uur durende workshop op een ochtend/middag/of avond maakt u een mooi object .

Hoe mooi het eindresultaat ook is, u zult toch nog even moeten wachten, voordat u het mee naar huis kunt nemen. Het object moet eerst nog een lange tijd in de oven op een temperatuur tussen de 650 en 850 graden Celsius,  zodat de door u gesneden stukjes glas tot een mooi geheel gesmolten worden. Des te spannender is het natuurlijk, wanneer u daarna uw object kunt ophalen.


We werken in een ruim atelier, waar alles voorhanden is en waar de sfeer "glas" ademt. De workshop duurt ongeveer drie uur. Na een korte inleiding en uitleg over het snijden en bewerken van glas gaat u aan de slag.

  • U bent vrij in de keuze van het object.
  • Er zijn voorbeelden ter informatie/inspiratie.
  • De grootte van het object is maximaal 27x27 cm.
  • De kosten bedragen €50,- inclusief glas en koffie/thee.
  • Wilt u eenmalig groter werken  dan is het lesgeld €20.- exclusief  glas de kosten van het glas wordt bepaald aan de hand van het gewicht van het gebruikte glas.
  • Tegen bijbetaling kan een standaard geleverd worden, vanuit ons bedrijf.

U kunt zich alleen  per groep van 4 tot maximaal 6 personen opgeven.